Opslagruimte Zwolle

Bent u op zoek naar een opslagruimte Zwolle die zich in de buurt van deze bruisende stand begeeft? Het bedrijvencomplex De Trekschuit ligt in Nieuwleusen dat zich op ongeveer achttien kilometer van Zwolle begeeft. De opslagruimte in de buurt van Zwolle is gemakkelijk te bereiken via de A28 en is daarom gemakkelijk bereikbaar voor de aanvoer van goederen. De opslagruimtes bij De Trekschuit zijn uitermate geschikt voor het midden- en kleinbedrijf zoals startende en zelfstandige ondernemers. Ook wanneer u niet op zoek bent naar een grote opslag- of magazijnruimte zijn onze units een goede oplossing, deze zijn al vanaf twintig vierkante meter te huren. Iedere ruimte is voorzien van een eigen ingang en huisnummer. Daarnaast is airconditioning aanwezig en is iedere ruimte geheel voorzien van alle gemakken.

Verschillende units als opslagruimte nabij Zwolle

Voor meer informatie over de verschillende units als opslagruimte Zwolle kunt u de pagina ‘unit’ bekijken waar u een overzicht ziet van de aanwezige opslagruimtes. De ‘budgetunit’ leent zich uitstekend als opslag- of magazijnruimte en is speciaal geschikt voor starters en kleine ondernemingen. Hieronder ziet u de kaart met de beschikbare routes van Nieuwleusen naar Zwolle, dat zeer gemakkelijk te bereiken is. Vaak is het huren van een opslagruimte in de stad erg prijzig, daarom is het huren van een opslagruimte in Nieuwleusen een slimme oplossing.

Opslagruimte Zwolle

Opslagruimte Zwolle bezichtigen?

Bij onze opslagruimte nabij Zwolle bent u bij De Trekschuit Verhuur van harte welkom om de ruimte te bezichtigen. De Trekschuit Verhuur is onderdeel van aaRa Rentmeesters & Makelaars in Nieuwleusen. De bezichtiging is geheel vrijblijvend. Wilt u graag meer informatie over de opslagruimte Zwolle of wilt u een vrijblijvende bezichtiging doen? Bel ons op 0529-438430 of vul ons contactformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Ik wil een vrijblijvend gesprek!