Opslagruimte Staphorst

Voor een ruime opslagruimte in Staphorst of omstreken bent u bij De Trekschuit Verhuur aan het juiste adres. Het kantoren- en bedrijvencomplex ‘De Trekschuit’ is gelegen op een prominente zichtlocatie nabij Zwolle met een perfecte aansluiting op de A28. De Trekschuit is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg waardoor u gemakkelijk te bereiken bent en te vinden bent door uw klanten. Er is genoeg ruimte voor vrachtverkeer waardoor bezorgingen op een snelle manier worden afgerond. Tevens zijn er meerdere beschikbare ruimtes in de Trekschuit waaronder zeer complete kantoorruimtes voor een ideale opslagruimte Staphorst en omgeving.

Opslagruimte Staphorst

Opslagruimte Staphorst vanaf 20m2

De opslagruimte heeft een professionele uitstraling en is speciaal bedoeld voor starters en zelfstandige ondernemers. Ook wanneer u al enige tijd werkzaam bent als zelfstandig ondernemer bent u welkom als huurder van een opslagruimte Staphorst. U heeft een eigen ingang en huisnummer zodat u uw post gemakkelijk kunt ontvangen. Naast de budgetruimte verhuren wij kantoorruimtes die erg luxe zijn. Ze zijn bijvoorbeeld voorzien van airconditioning en een eigen keukenblok. Bedrijfsruimtes, kantoorruimtes en magazijnruimtes in Staphorst zijn bij de Trekschuit al beschikbaar vanaf 20m2. Daarnaast zijn deze ruimtes geschikt als atelier of showroom.

Opslagruimte nabij Staphorst bezichtigen?

De Trekschuit is ideaal voor Midden- en Kleinbedrijf. Voor een vrijblijvende bezichtiging en specifieke informatie kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel onze makelaar Evelien de Groot op 05529-438430.

Ik wil een vrijblijvend gesprek!