Onze huurders

Close-Up Fotografie


Vol trots open ik 7 maart 2015 de deuren van mijn nieuwe, maar vooral ruimere studio!

Na de afgelopen jaren volop te hebben geïnvesteerd in het vergroten van kennis, verbeteren van mijn apparatuur en opdoen van ervaring in mijn thuisstudio is het nu tijd voor een volgende stap!

De afgelopen weken werd er door familie en vrienden hard gewerkt om de ruimte aan de Rollecate om te toveren tot mijn droomstudio. Deze studio biedt mij nog meer de mogelijkheid om te werken met kwalitatief goede materialen. Er is ruimte genoeg om met verschillende groepen en decors te werken, zodat de fotoshoots gezellig en afwisselend worden. Nieuwsgierig? Kom dan 7 maart as tussen 13:00 uur en 16:00 uur gerust een kijkje nemen aan de Rollecate 65-16. (achterzijde Trekschuit)

IMG_9048

Magnis Holding B.V.


King Nederland B.V.


king-nederland

‘Wij werken hier al jaren en komen nog elke dag met plezier naar dit kantoor. Mooie locatie!’

Inprebo


INPREBO Vloersystemen BV is het initiatief van mensen die hun sporen verdiend hebben in de prefab inprebo-logobeton. Vanuit onze eigen productielocatie, Bitter Betonsysteme GmbH (BBS) in Goch (D), produceren en leveren wij prefab betonelementen voor zowel de woning- als utiliteitsbouw. Tevens vertegenwoordigen wij andere producenten op de Nederlandse markt.

Daarnaast heeft INPREBO zich gespecialiseerd in de complete engineering en montage van prefab ruwbouw casco’s. Onze kennis en ervaring worden voor u ingezet zodat de ruwbouw, van ontwerp tot uitvoering, deskundig en compleet wordt uitgevoerd.

Door de groeiende vraag naar montagemogelijkheden, niet alleen in prefab casco’s maar ook in de natte betonbouw, is INPREBO een samenwerking aangegaan met OK Polska. Hierdoor zijn we nu nog meer in staat om uw complete ruwbouwproject te realiseren.

Dunnink BV


Dunnink B.V. huurt al geruime tijd bij Kantorencomplex de Trekschuit

Bedrijfsprofiel

dunninkbv-logo

Dunnink Transport is een GMP gecertificeerd  internationaal transportbedrijf, die  gespecialiseerd is in het vervoer van los gestorte producten binnen Europa.

Onze vrachtwagens zijn voorzien van walking-floor laad/lossysteem, deze kunnen zowel losgestorte materialen, als goederen op pallets vervoeren.

Door het cargofloor systeem kan zelfs in loodsen van 3.65m hoog losgestorte materialen binnen gelost worden.

aaRa rentmeesters & makelaars


aaRa rentmeesters & makelaars, voor al uw onroerende zaken!

Diensten: Aankoop makelaar, Verkopend makelaar en Taxatieslogo aara r&m
Specialisme: Planschade, Grondaankopen en Onteigeningen 

T: 0529 – 438 430
E: info@aara.nl
W: www.aara.nl
Contactpersoon: Rikus Aardema