Kantoor Ommen

Wanneer u een kantoor in Ommen nodig heeft als startende ondernemer is het moeilijk om een betaalbare werkplek te vinden. Daarom raden wij u aan om een kantoorruimte bij De Trekschuit Verhuur te huren. Het bedrijvencomplex bevindt zich in Nieuwleusen, dat ongeveer 19 kilometer van Ommen af ligt. De stad Ommen is gemakkelijk te bereiken via Valkburg en Witharen. Ook is Nieuwleusen vanaf Ommen gemakkelijk te bereiken via Oud Leusden. Zo bent u als bedrijf altijd bereikbaar voor vrachtwagens, ook wanneer u kiest voor een opslagruimte in Ommen. De units verlenen zich voor verschillende bedrijfsmogelijkheden. Zo kunt u een luxe unit huren waarbij u uw werkplek naar wens inricht, of u kunt gebruik maken van onze units die geschikt zijn als magazijn- of opslagruimte. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een nabij kantoor Ommen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook voor de huurprijzen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kantoor Ommen vanaf 20m²

Wij bieden verschillende units te huur voor uw kantoor in de buurt van Ommen. Een kantoor in Ommen is eenmaal prijziger dan het huren van een kantoor in Nieuwleusen of Staphorst. U kunt bij ons terecht voor chique gestoffeerde kantoorruimtes inclusief airconditioning, maar ook voor een eenvoudig kantoor Ommen in iedere prijsklasse. De prijzen voor onze opslagruimte in de buurt van Ommen kunt u gerust even bij ons opvragen.

Kantoor Ommen

De luxe kantoorruimtes zijn onder andere voorzien van belangrijke kenmerken voor prettig werken, namelijk airco en een eigen keukenblok. Deze kantoorruimte is al beschikbaar vanaf 30 vierkante meter. Daarnaast hebben wij onze budgetruimtes, deze zijn zeer geschikt voor startende ondernemers en zelfstandigen. Deze werkruimtes zijn al beschikbaar vanaf 20 vierkante meter.
Bij De Trekschuit Verhuur is het mogelijk om de kantoorruimtes vrijblijvend te bezichtigen. Neem daarvoor even contact op met Evelien de Groot., of maak een vrijblijvende afspraak via ons contactformulier.

Meer informatie over kantoor Ommen?

Wilt u graag een kantoor Ommen huren, maar is dit te prijzig voor u? Neem dan gerust contact met ons op en kom de kantoorruimtes in Nieuwleusen bezichtigen. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met 0529-4368430.