Bedrijfsruimte Zwolle

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte nabij Zwolle? De Trekschut Verhuur heeft verschillende bedrijfsruimtes te huur in Nieuwleusen dat op 18.7 kilometer afstand ligt van Zwolle. Een groot voordeel hiervan is dat u maar zo’n veertien minuten kwijt bent om vanaf Zwolle deze prachtige bedrijfsruimte in Nieuwleusen te bereiken. Het huren van een bedrijfsruimte in Zwolle kan vaak een stuk prijziger zijn dan wanneer u kiest voor een unit buiten de grote stad. De Trekschuit is een prachtige prominente locatie die gemakkelijk te bereiken is vanaf de A28, de E232 vanaf Meppel en de E232 vanaf Wezep. Nieuwleusen ligt zo centraal, dat het een ideale locatie is wanneer u gemakkelijk bereikbaar wilt zijn. Ook kunt u eventueel kiezen voor een opslagruimte of een magazijn, omdat het bedrijvencomplex gemakkelijk te bereiken is door vrachtwagens en postorderbedrijven.

Bedrijfsruimte Zwolle

Bedrijfsruimte huren tussen andere innoverende ondernemers?

Er bevinden zich een aantal groeiende en innoverende bedrijven in de Trekschuit, die gekozen hebben voor een bedrijfsruimte nabij Zwolle. Onze bedrijfsruimtes zijn speciaal geschikt voor starters en zijn al te huren vanaf 20 vierkante meter. Ook zijn de ruimtes ideaal te gebruiken als atelier, showroom of fotostudio. Iedere bedrijfsruimte heeft een eigen ‘huisnummer’ en ingang en heeft een professionele uitstraling. De locatie is na het eerste klantcontact één van de belangrijkste aspecten voor de algehele uitstraling van uw bedrijf.

Wilt u graag een bedrijfsruimte Zwolle huren, maar vindt u dit te prijzig? Kom gerust eens vrijblijvend kijken op locatie. Daarvoor kunt u een afspraak maken met de makelaar. Bel 0529-438430 en vraag naar Evelien de Groot. Ook hebben wij een mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen. Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Indien u een afspraak wilt maken via ons contactformulier, nemen wij contact met u op.

Ik wil een vrijblijvend gesprek!